Praca kucharz/kucharka
Dane szczegółowe
Opis
Hejże! Do naszego młodego zespołu restauracji Rosalia poszukujemy kreatywnego kucharza z głową pełną pomysłów i pasji! Jesteśmy nowo otwartą sezonową restauracją w typie food sharingowym w sercu Portu Praskiego. Nasz koncept opiera się na lokalnych produktach. Szukamy polskich regionalnych, komfortowych dań i pokazujemy je w nowoczesnym wydaniu. Bawimy się smakiem oraz formą. Inspiruje nas Polska. Szukamy kucharza, który uzupełni nasz zespół i razem z nami będzie tworzył koncept.
Co oferujemy?
- stawkę 27-32/h zł netto w zależności od doświadczenia
- zatrudnienie na podstawie umowy zlecenie lub pracę lub B2
- możliwość tworzenia miejsca od początku i wykorzystywanie własnych pomysłów
- napiwki grupowe
- rabaty pracownicze
Czego oczekujemy?
- wykonywanie poleceń szefa kuchni
- dbanie o odpowiednią estetykę przyrządzanych dań
- właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi
- współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni oraz sali
- pilnowanie świeżości używanych produktów
- szanowanie stanowiska pracy oraz narzędzi
- dobra organizacja pracy
- wyczucie smaku
- dbanie o porządek
- umiejętność pracy pod presją czasu
- doświadczenie minimum 3 lata
Lokalizacja
Warszawa , Józefa Sierakowskiego 4a, Praga-Północ, Warszawa